Osmo Eerola

Osmo Eerola

TkT, yliopettaja, eläkeläinen
64 vuotta, Kuusisto

Olen aktiivinen eläkeläinen ja Turun ammattikorkeakoulun yliopettaja (emeritus). Koulutukseltani olen tekniikan tohtori. Ennen opettajan uraani toimin 30 vuotta teollisuudessa asiantuntija- ja johtotehtävissä. Olen toiminut myös yrittäjänä ja tutkijana.

Me seniorit olemme yhteiskunnan voimavara. Meidän työ- ja elämänkokemustamme kannattaa hyödyntää kunnallisessa päätöksenteossa. Tarjoan nyt kokemustani ja aikaani yhteisistä asioista päättämiseen Kaarinan valtuustossa.

Olen myös kolmen lastenlapsen isoisä. Tulevaisuus on lapsissa ja nuorissa. Heille on taattava turvallinen kasvuympäristö ja hyvää opetusta ja ohjausta. Koteja ja kolmatta sektoria on tuettava kasvatuksessa ja lasten ja nuorten harrastustoiminnassa.

Terve kuntatalous ja toimiva infrastruktuuri ovat hyvinvoinnin perusta. Menestyvä yritystoiminta ja työ luovat lisäarvoa, josta voidaan jakaa yhteistä hyvää.

Turvallinen ja hyvinvoiva Suomi on paras maa meille suomalaisille. Teen vapaaehtoista maanpuolustustyötä ja toimin Piikkiön-Kaarinan Reserviupseerit ry:n puheenjohtajana. Sotilasarvoltani olen reservin kapteeni.